Zeliščno pršilo proti klopom - CAY

558
Izdelki za nego
Novo
Dobava 1-3 dni

Predvidena dostava na vaš naslov: 22.09.2020


Tehnične podrobnosti

Pakiranje 250 ml
Blagovna znamka ZELIŠČNO POSESTVO CVETKA

Opis izdelka

- Povsem brez dodatkov kemičnih snovi

- Blagodejno vpliva tudi na kožuh


Podroben opis

Podrobnosti

Pršilo proti klopom je ročno narejeno iz naravnih izvlečkov zelišč, ki odganjajo klope in zavirajo njihov razvoj. Pršilo odganja klope in je povsem brez dodatkov kemičnih snovi, kar pomeni, da je za tvojega kužka povsem neškodljiv.

Ko svojega kužka božaš in neguješ, si v tesnem stiku z njegovim kožuhom. Posledično pa tudi s sredstvi, ki jih uporabljaš za njegovo nego. Poskrbi, da niti ti, tvoja družina in tvoj kuža ne boste v stiku s škodljivimi kemikalijami, ki se konstantno kopičijo v prostoru, kjer se kuža nahaja.

Izbrana zelišča v pršilu odganjajo klope in drug mrčes ter preprečujejo njihov razvoj. Blagodejno vpliva tudi na kožuh. Preverjena kombinacija zelišč poskrbi za močne in sijoče dlake, spodbuja njihovo pravilno izraščanje in kožuhu povrne naravno ravnovesje.

Kožuh je največji organ tvojega kužka, skozi katerega snovi prehajajo v njegovo telo. Privošči mu najboljšo zaščito s certificiranim ekološkim pršilom proti klopom.

Pršilo proti klopom za pse Cay ima uspešno opravljene teste učinkovitosti in preverjeno ščiti pred klopi – poskrbi le, da ga popršiš po vsem kožuhu in nanos redno obnavljaš.

Sestavine/Ingredient:

Eucalyptus citriodora olje, glicerol, timijan, atlaška cedra, bazilika, poprova meta, geranija.

NAVODILA ZA UPORABO: Pršilo proti klopom za pse Cay zagotavlja dolgotrajno in učinkovito zaščito pred klopi. Pred uporabo ga pretresi, nato naprši po kožuhu z razdalje od 15 do 20 cm, enakomerno in v enkratnem nanosu. Pred nanosom mora biti dlaka suha in čista. Pršilo nanesi na dlako psa v nasprotni smeri rasti dlak na vseh delih telesa. Po nanosu sredstva ne izpiraj in ga pusti, da se posuši naravno ali s fenom. Če se na koži pojavijo znaki draženja, sredstvo prenehaj uporabljati.

Pršilo proti klopom za pse Cay je nadomestilo za pršilo za zaščito kožuha Cay – je enako učinkovito in z novo podobo

Mnenja in ocene kupcev za "Zeliščno pršilo proti klopom - CAY"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!