Beco Bags - Biorazgradljive vrečke 8 rol - 120 kosov

Priporočamo Izjemna cena Novost
500
BECO PETS
Oprema
Novo
Dobava 1-3 dni

Predvidena dostava na vaš naslov: 03.12.2020


Redna cena 6,89 €. Prihranite 0,69 € (10 %)
6,20
V košarico
Tehnične podrobnosti

Barva Zelena

Opis izdelka

BecoBags so okolju prijazne vrečke za pasje iztrebke. Poskrbijo za to, da je pospravljanje kupčkov za vašim kosmatincem kar najbolj okolju prijazno. Vrečke BecoBags se lahko reciklirajo, so pa tudi 100% biorazgradljive. Vrečke se razgradijo v roku 1 leta, a proces poteka hitreje kadar so izpostavljene primerni temperaturi in vlagi.

Posebnost vrečk je, da so močne in velike, ter v nasprotju z mnogimi drugimi podobnimi izdelki na tržišču, tudi po uporabi niso toksične za okolje. Tudi embalaža in sredinski tulec, ki ga obdajajo vrečke, sta okolju prijazna, saj sta izdelana iz kartona.

So močne in se ne raztrgajo med uporabo ter se popolnoma prilegajo BecoPocket nosilcu za vrečke, kakor tudi drugim standardnim nosilcem.


Podroben opis

Beco Pets so izdelki za kosmatince, ki so zabavni in hkrati tudi okolju prijazni. Odlikujejo jih inovativni materiali in sveže ideje za ekološke alternative vsakdanjim izdelkom. Sprijaznimo se, vsi moramo opraviti svoj delež pri ohranjanju narave! V naši ponudbi lahko tako zasledite celo vrsto vsakdanjih predmetov za vaše ljubljenčke, ki so 100% okolju prijazni. Na voljo so posode, vrečke za kakce ter nosilci zanje, cela paleta igrač in zanimivih pripomočkov.

Vrečke BecoBags so proizvedene z aditivom za razgradljivost. Ta dodatek omogoča, da se vrečke reciklirajo, obenem pa so tudi ragradljive. Testitane so v skladu z različnimi mednarodnimi standardi, med drugim tudi ASTM D6954 in EN 13432 toksičnost. BecoBags vrečke se razgradijo v roku 1 leta, odvisno od mesta odlaganja. Če želimo vrečki omogočiti hitro razgradnjo, moramo zagotoviti primerne pogoje (temperatura, vlaga).

Če vrečko odvržete med mešane odpadke (smetišče), bo potek razgradnje daljši.

Mnenja in ocene kupcev za "Beco Bags - Biorazgradljive vrečke 8 rol - 120 kosov"

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!

Sorodni izdelki