Beco Flyer - Biorazgradljiv eko frizbi

Priporočamo
563
BECO PETS
Igrače
Novo
Dobava 1-3 dni

Predvidena dostava na vaš naslov: 14.07.2020


14,49
V košarico
Tehnične podrobnosti

Blagovna znamka BECO PETS

Opis izdelka

Ta 100% naravni frizbi BecoFlyer je narejen iz naravne gume ter bambusovih vlaken, a je kljub temu upogljiv in trpežen.

Privzdignjen rob pomaga pri lovljenju in je prijazen pasjemu gobčku (ter človeškim rokam). Pisane barve pa bodo poskrbele, da ga nikoli ne boste izgubili!


Podroben opis

Beco Pets so izdelki za kosmatince, ki so zabavni in hkrati tudi okolju prijazni. Odlikujejo jih inovativni materiali in sveže ideje za ekološke alternative vsakdanjim izdelkom. Sprijaznimo se, vsi moramo opraviti svoj delež pri ohranjanju narave! V naši ponudbi lahko tako zasledite celo vrsto vsakdanjih predmetov za vaše ljubljenčke, ki so 100% okolju prijazni. Na voljo so posode, vrečke za kakce ter nosilci zanje, cela paleta igrač in zanimivih pripomočkov.

ZAKAJ SO BECOPETS IGRAČE DRUGAČNE OD DRUGIH?

Kakor vsi izdelki BecoPets, so tudi njihove igrače naravne in okolju prijazne, a za obliko se skriva veliko več kot samo inovativni materiali. V letu 2012 so BecoPets začeli s proizvodnjo prvih 100% naravnih igrač iz gume na osnovi riževih luščin. Ta material je revolucionaren, netoksičen, okolju prijazen in popolnoma varen tudi za najbolj navdušene pse.

Pri izdelavi igračam ni dodano nič kar ne bi bilo naravno, to pa pomeni da ne glede na to koliko vaš pes rad žveči, ne more okusiti nič strupenega. Vse BecoPets igrače imajo aromo vanilije.

Premer: 24 cm

Mnenja in ocene kupcev za "Beco Flyer - Biorazgradljiv eko frizbi "

Povprečna ocena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocenah.

Če ste izdelek že kupili, bomo vašega mnenja zelo veseli!